DELEN
Dit is de wens van de farmacie. Kan het anders?

Mensen die in de jaren vijftig van de vorige eeuw kind waren zullen zich misschien nog kunnen herinneren dat ze (waarschijnlijk op de lagere school) een suikerklontje in een bekertje kregen. Daarbij vertelde men je dat het geen kwaad kon. Het was een vriendelijke manier om je via een suikerklontje te beschermen tegen een ziekte genaamd polio. Het principe hierachter is juist. Bij de slijmvliezen begint de menselijke immuniteit. Het is de manier waarop de natuur het bedoeld heeft om de blootstelling aan een ziekteverwekker te voorkomen. vaccinatieDeze methode met het geïnactiveerde poliovaccin (IPV) is ontwikkeld in 1955 door dr. Jonas Salk. Het bestaat uit geïnactiveerde poliovirusstammen van de drie poliovirustypen. In het begin werd er gebruik gemaakt van verzwakte virussen, maar dat leverde teveel gevaar op. Dit vaccingebruik roept momenteel veel vragen op; de vraag is of het gebruik van deze techniek niet teveel bijwerkingen heeft. (The Polio Vaccine Cancer Cover-up)

Homeoprophylaxis

Maar er is ook een tweede ontwikkeling die gebruik maakt van deze visie: de methode heet homeoprophylaxis of HP in het kort. Het is hetzelfde principe. Je geeft een homeopathische verdunningen van de ziekte waartegen je bescherming wilt. Op deze manier geef je het lichaam wel de informatie over de ziekte, zonder dat het al antistoffen aanmaakt. Zodra dan de ziekte langskomt herkent het lichaam deze direct en reageert het adequaat, waardoor men niet ziek wordt of de ziekte heel mild verloopt. Dr. Isaac Golden uit Melbourne heeft 25 jaar onderzoek gedaan naar de werking van homeopathische profylaxe en kwam tot de conclusie dat het een bescherming bood van gemiddeld 89%. Vergelijkbaar dus met de beschermingsscore van 75 tot 95 % bij de gewone vaccinaties.
HP wordt als kleine pilletjes suiker ingenomen, zonder toevoegsels, conserveermiddelen, antibiotica, dierlijke virussen, GGO of hulpmiddelen van welke aard ook. Ons immuunsysteem herkent een ziekte, begint een immuunrespons door het produceren van een koorts, zweet of een uitbarsting, en vervolgens ontwikkelt het een levenslange immuniteit tegen een specifiek virus. Er zijn geen gevaarlijke bijwerkingen en er is nooit iemand overleden aan homeoprophylaxis. In feite is de effectiviteit van homeoprophylaxis bewezen en is in veel gevallen beter en doeltreffender dan de conventionele vaccins zonder alle gevaarlijke en soms dodelijke bijwerkingen.

Maar werkt het? Wie gebruikt het?

De afgelopen tientallen jaren zij er grootschalige onderzoeken gedaan en zijn er publicatie geweest:
• Leptospirose in Cuba (2,5 miljoen mensen (Bracho, G, Varela, E, Fernandez, R, et al “Grootschalige toepassing van zeer verdunde bacteriën voor Leptospirose epidemie controle.” Homeopathie 99 (2010):.. 156-166 ))
• Meningitis in Brazilië (85.000 personen (Mroninski, Adriano, Mattos. Homeopathische Links, Winter 2001, Vol 14 (4))
• Influenza (International Journal of Research 2011; 10 (36): 174-176)
• Japanse encefalitis in India (20 miljoen mensen (Srinivasulu, G. Een open observationele studie over de preventie van Japanse encefalitis door middel van miasmatische prescriptie, Journal of homeopathie, U.K.. 2014))
• HP is ook effectief voor de preventie van kinderziekten zoals waargenomen bij 3500 kinderen (Golden, Isaac “Homeoprophylaxis-A een vijftien jaar durend klinisch onderzoek: Een statistisch overzicht van de werkzaamheid en veiligheid van Long Term Homeoprophylaxis Gisborne Vic 2004…).
Als je de gedachte hebt om je kleine pasgeboren kind te injecteren met conventionele vaccins, geladen met neurotoxische chemicaliën en additieven die hun gezondheid kunnen schaden, hun hele leven lang, bedenk dan dat er misschien een andere manier is. Er komt een tweede internationale conferentie voor ouders en zorgverleners over vaccinatie die plaatsvindt in St. Petersburg Florida, 07-9 oktober, 2016. Voor meer info, klik hier of volg hen via facebook.com/worldwidechoice.

DELEN