DELEN

Slechte bloedsomloop

Wat als we ziekten te genezen en het voorkomen van de ziekte was net zo makkelijk als het verbeteren van de doorbloeding?

Een goede bloedcirculatie is de hoeksteen van een goede gezondheid. Bloed levert voedingsstoffen en zuurstof en verwijdert afvalstoffen uit onze cellen. Wanneer het bloed vrij en efficiënt in het lichaam stroomt, is het lichaam in staat om zich te verdedigen tegen de ziekte. Maar een slechte doorbloeding kan leiden tot ernstige gezondheidsproblemen zoals hart-en vaatziekten, diabetes, beroertes, hoge bloeddruk, dementie en kanker.

Onze oplossing: Renew

Renew is een bloedstroom enhancement machine die ECP (Externe counterpulsation) gebruikt. ECP verbetert de bloedstroom door als het ware in het bloed te knijpen vanuit het onderlichaam naar de romp, terwijl het hart in rust is. Het is als het ware een extra hartpomp voor het bloed. Deze actie verhoogt de circulatie, terwijl het hart minder hoeft te werken. De verhoogde circulatie verwijdt de bloedvaten waardoor meer bloed alle delen van het  lichaam bereikt.

Voor meer informatie klik hier

DELEN