DELEN

Sommige relaties hebben moeite met het krijgen van een kind, omdat de sperma van de man niet beweeglijk is of te weinig zaadcellen heeft.  Het probleem is dat veel mannen zich moeilijk laten overhalen om naar een kliniek te gaan om “een sample”  te moeten afgeven. Dat is waar Medical Electronic Systems ‘ met het nieuw YO systeem mogelijk een oplossing voor geeft.  Het laat gebruikers zelf thuis of bij een therapeut  de beweeglijkheid en kwaliteit van sperma  thuis (of waar ze zich beter voelen) met behulp van hun iPhone of Galaxy smartphone controleren.

Volgens Medical Electronic Systems, meet YO niet alleen de concentratie van het sperma maar ook of het slechte zwemmers zijn. Maar vooral gaat YO nog een stap verder, door aan te geven welk percentage daadwerkelijk beweegt, en doet hij dat op een correcte manier.

YO is een clip-on apparaat dat je sperma analyseert via een mini-microscoop.  De resultaten krijg je binnen een paar minuten, en YO zegt dat dit tot 97 procent accuraat is. De hardware van het systeem bestaat hoofdzakelijk uit de YO Clip, een miniatuur microscoop die geplaatst wordt over de cameralens van de telefoon. Een sperma monster wordt vervolgens in een begeleidende dia gezet via een ingesloten pipet, die je in de clip plaatst. Bovendien kun je voor het eerst zelf je zaadcellen zien zwemmen…

YO is deze maand beschikbaar. Het is geprijsd op US $ 49,95, die de clip en twee dia’s omvat.

Voor meer informatie klik hier

DELEN