Nieuwe studie onthult verontreinigde Vaccins

DELEN

Iedere menselijk vaccin die getest is bevat metalen en andere verontreinigingen.

In een nieuwe studie (23 jan.2017) tonen onderzoekers aan dat 44 monsters van 30 verschillende vaccins gevaarlijke verontreinigingen bevatten, zelfs zat er in een vaccin rode bloedcellen. Met behulp van zeer gevoelige nieuwe technologieën die niet gebruikt worden door de farmacie, meldde de Italiaanse wetenschappers dat ze “verbijsterd” waren door hun ontdekkingen. Niet enkel deeltjes en aggregaten van organisch afval met inbegrip van menselijk rode bloedcellen of eventueel van dierlijke oorsprong, maar metalen zoals lood, wolfraam, goud inbegrepen, en chroom, die gekoppeld zijn aan auto-immuunziekten en leukemie ..zagen ze in deze monsters.

Deze studie is deze week gepubliceerd in het International Journal of Vaccines and Vaccinatie, waarin de onderzoekers onder leiding van Antoinetta Gatti, van de Nationale Raad voor Onderzoek van Italië en de wetenschappelijk directeur van nanodiagnostiek, zeggen dat hun resultaten de aanwezigheid van micro- en nano sized deeltjes samengesteld uit anorganische elementen in het vaccin aantonen die niet genoemd worden in de ingrediënten lijst.

Looddeeltjes werden gevonden in het cervicale kanker vaccin van Gardasil en Cevarix, en in het griepvaccin Aggripal geproduceerd door Novartis en in de Meningetec vaccin bedoeld om je te beschermen tegen meningitis C. Monsters van een zuigeling vaccin genoemd Infarix Hexa (tegen difterie, tetanus, pertussis, hepatitis B, poliomyelitis en Haemophilus influenzae type B) vervaardigd door GlaxoSmithKline bleek roestvrij staal, wolfraam en goud-zink aggregaat te bevatten ..


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Je moet je nu echt gaan afvragen of de positieve kanten van elke vaccin om levens te redden niet moet worden afgewogen tegen de risico’s van het veroorzaken van kanker, neurologische ziekte, auto-immuunziekten en alle andere immuun-gemedieerde ‘mysterie’ stoornissen. De resultaten van dit onderzoek laat zien dat elke bewering dat vaccins “veilig en effectief” zijn niet meer kloppen. De pers kan hiermee niet meer het RIVM beschermen.

U kunt hier het onderzoek en namen van alle vaccins downloaden

Ed van der Post

DELEN