DELEN

De eerste App-Controlled Wireless iTENS Pain Relief Device.

We kennen allemaal “TENS” apparaten (Transcutane Elektrische Neuro Stimulatie. Bij deze behandeling wordt met behulp van zwakke elektrische stroompjes de pijn verminderd. ) Ze kunnen voorgeschreven worden door artsen of therapeuten als een effectieve manier om de pijn te verminderen of zelfs te elimineren.
Met behulp van eenvoudig te plaatsen pads op delen van het lichaam kunnen de sensoren draadloos geactiveerd worden met behulp van een app voor iPhone en Android smartphones. De app bestuurt de kracht en intensiteit van de behandeling. ITENS werkt door het sturen van kleine elektrische signalen door de huid en onderschept de pijnsignalen voor het bereiken van de hersenen. Het helpt ook om endorfines vrij te maken.

Terwijl TENS apparaten meestal worden geleverd met een afzonderlijke eenheid en draden, is Itens volledig draadloos, draagbaar en flexibel. De lithium-ion batterij levert 24 uur gebruik op, en de pads zijn herbruikbaar en vervangbaar voor meerdere toepassingen. De iTENS geeft je de vrijheid in plaats van de gangbare logge apparaten en draden, waardoor het kan worden gedragen onder de kleding, discreet, op elk moment of plaats.

DELEN