DELEN

De mainstream media houdt zijn mond over dit verhaal. Dus deel daarom deze bevindingen.

Nieuwe tests uitgevoerd door een FDA door een geregistreerde voedselveiligheid lab vond alarmerende niveaus van de chemische stof glyfosaat (bekend als Monsanto’s Roundup weed-killer) in een aantal zeer dagelijkse voedingsmiddelen. Uit dit onafhankelijk onderzoek blijkt dat veel populaire voedingsmiddelen meer dan 1000 keer het niveau van glyfosaat bevatten waarvan men weet dat ze schadelijk zijn. We weten dat de wijdverspreide toename van glyfosaat over de afgelopen 20 jaar, en het feit dat onafhankelijke wetenschap de blootstelling aan een lage niveau aan Roundup een toename van lever- en nierschade veroorzaakt, nog steeds wordt genegeerd.


Aanvullend onderzoek wijst geeft aan dat het niveau tussen de 10 ppb en 700 ppb al schadelijk is. Sommige van deze producten worden ook in Nederland verkocht.

Volledige laboratorium rapporten van dit voedsel testen kan hier worden gevonden. Klik hier

DELEN