DELEN

Het eeuwige verhaal van de gezondheidsraad dat vaccins volkomen veilig zijn lijkt na dit artikel toch wel uit elkaar te vallen. Het blijkt namelijk dat na het testen van de vaccins die wij aan onze kinderen geven, dat deze vaccins het kankerverwekkende chemische stof glyfosaat bevatten.

We weten dat glyfosaat, het actieve bestanddeel is van Monsanto Roundup, plus een verzameling van honderden andere herbiciden. De organisatie “Moms Across America” heeft de voorlopige resultaten van het onderzoek door Microbe Inotech Laboratories Inc. uit St. Louis. Missouri naar deze vaccins bekend gemaakt. Hieruit bleek:

  • MMR II (Merk) vaccin had 2.671 deeltjes per miljard (ppb) van glyfosaat
  • OTAP Adacel (Sanofi Pasteur) vaccin had 0.123 ppb van glyfosaat
  • Influenza Fluvirin (Novaris) 0,331 ppb van glyfosaat
  • HepB Energix-B (Glaxo Smith Kline) 0,325 ppb van glyfosaat
  • Pneumonoccal Vax Polyvalent Pneumovax 23 (Merk) had 0,107 ppb van glyfosaat

De MMR II vaccin had een concentratie tot 25 maal hoger dan de andere vaccins. Na onze test zijn aanvullende onafhankelijke testen gedaan die deze bevindingen bevestigen. De tests werden uitgevoerd met de ELISA-methode.  Deze nieuwe feiten geven duidelijk aan dat glyfosaat ook ons water, urine, moedermelk, voedsel, bodem, bier en wijn, maar ook nu onze vaccins kunnen vervuilen.  De franse wetenschapper en glyfosaat deskundige Gilles-Eric Séralini heeft laten zien in zijn onderzoek dat glyfosaat nooit alleen wordt gebruikt. Het wordt altijd gebruikt met hulpstoffen / andere chemicaliën, waarvan hij meerdere heeft gevonden, waardoor deze Roundup 1000 keer giftiger maken. De detectie van glyfosaat in vaccins zou de aanwezigheid van deze hulpstoffen ook moeten aangeven. Het volledig rapport kunt u op deze site vinden en downloaden

http://www.momsacrossamerica.com/glyphosate_in_childhood_vaccines

DELEN