DELEN

Door middel van een bioresonantiemeting worden diverse indicatoren gemeten zoals, vitaminen, mineralen, spoorelementen, vetzuren, aminozuren, stralingsbelasting, gevoeligheid voor voedingsstoffen en E-nummers, microbiologische indicatoren, en milieu-aspecten.

Het apparaat werkt door natuurlijke golffrequenties, van de haar(follikel) die naar een digitaal bestand omgezet worden. Deze worden daarna naar ons technologiecentrum in Hamburg, Duitsland verstuurd. Hier worden de resultaten door onze supercomputer met een digitaal resonantie verwerkingsprogramma verwerkt, en wordt de relevantie van de epigenetische data in kaart gebracht. De relevantie van deze gegevens wordt gebruikt om de grafieken en tabellen te maken voor het rapport.

Relevantie: is een meting van digitale informatie, die weergegeven kan worden als zeer hoog, hoog, middel of normaal afhankelijk van de basis resonantiewaarden.
Resonantie: is wanneer het lichaam in harmonie is met, of zeer relevant is voor, de persoon en zijn of haar resonantie of bio-informatieveld.
Het apparaat voldoet aan belangrijke veiligheidsaspecten en certificering, zoals CE,FCC en ETL.


Voor meer informatie klik hier

DELEN