Adverteren

Onze lezers zijn geen impulsieve consumenten; ze kiezen voor kwaliteit, duurzaam, verbondenheid met anderen. Ze maken bewuste keuzes, en wij geven ze de informatie die ze daarvoor nodig hebben. Het is het enige tijdschrift die deze informatie als ontspannend én met verdieping aanbiedt. 

Beyond Medicine wordt voornamelijk gelezen door mensen die op zoek zijn naar duurzame gezonde en natuurlijke keuzen. Dit kunnen therapeuten zijn, bewuste ouderen, eigenlijk iedereen die op zoek is naar een duurzamere gezondere wereld. Het grootste deel van de lezers zal tussen de 40 en 70 jaar. Ze zijn intelligent, zelfbewust, nieuwsgierig, betrokken en kwaliteitsbewust. Ze willen bewuste kritische keuzes maken door te lezen en door persoonlijke groei en denken na over hun keuzes op het gebied van voeding en gezondheid. Praktisch alle lezers zijn onderdeel van het beslissingsproces.
Doelgericht adverteren bij Beyond Medicine

Beyond Medicine staat voor onafhankelijke journalistiek en voor een duurzamere gezondere wereld. Op een leesbare manier laat Beyond Medicine zien dat leven groener, eerlijker, gezonder en duurzamer kan zijn. Zo brengt het via onze wekelijkse nieuwsbrief adverteerders in contact met een doelgroep van klanten, die geven om het milieu,gezondheid en duurzaamheid, maar die ook aangenaam willen leven.

Beyond Medicine brengt elke dag via de site brede en informatief nieuws. Het laat zien hoe mensen altijd weer nieuwe oplossingen en ideeën bedenken.

Beyond Medicine is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de best bezochte site over gezodnheid in Nederland.


Wat is mogelijk

  • Advertorial: pagina met redactionele opmaak,
  • Gesponsorde partnerblog: uw verhaal in Beyond Medicine, met permanente link naar uw site (goed voor zoekmachine optimalisatie).
  • Banner: advertentie in de rechterkolom op Beyond Medicine
  • Pop up: deze verschijnt als een bezoeker scrollt op een specifieke pagina.
  • Nieuwsbrief special: In onze nieuwsbrief mag maar een adverteerder iets plaatsen.

Beyond Medicine verschijnteen keer per maand in een digitale oplage van circa 6250 exemplaren.De mogelijkheden om in Beyond Medicine te adverteren zijn op te vragen via ons telefoonnummer. 0649602103